06.09.2017

Psička pokojnega pevca še vedno čaka, da se bo vrnil...

Devet mesecev je minilo od smrti priljubljenega pevca Georga Michaela. Poleg vseh ljubiteljev glasbe je še nekdo, ki ga ni in ga ne bo nikoli pozabil. To je labradorka Abby, 11-letna psička, ki je velik del življenja preživela v objemu znanega pevca.

 

 

George Michael je Abby posvojil, ko je bila še mladič. Pevec se je v trenutkih, ko mu je bilo težko, vedno najprej zatekel k svoji pasji prijateljici, bila sta nerazdružljiva.

 

Po pevčevi smrti so za psičko začeli skrbeti njegovi najožji sorodniki. Slednji so v pogovoru za medije povedali, da se je Abby kmalu po tem, ko Georga ni bilo več domov, zelo umirila, ni bila več živahna in dobrovoljna, tudi hrana ji ni dišala več. Nekega dne so jo odpeljali na pevčev grob. Abby se je po njihovih besedah povsem spremenila. Ulegla se je na mesto, kjer je pokopan njen skrbnik in ni želela več vstati. Kot bi čakala, da se bo njen skrbnik vsak čas vrnil. Psičko na grob sedaj odpeljejo večkrat.

 

 

George Michael je bil sicer velik borec proti mučenju živali. Poleg večjih in manjših dobrodelnih dogodkov si je javno prizadeval za večji nadzor in kaznovanje tistih, ki se ukvarjajo s preprodajo pasjih mladičev.

 

Foto: mirror.co.uk

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.