19.04.2018

Sama v zavetišču je z vašo pomočjo končno odšla v nov dom

V ponedeljek smo na našem portalu objavili besede, ki so jih zapisali v Veterinarski ambulanti Tolmin (zavetišče JoHanca). "Posočje, zbudi se! Želeli smo si zavetišče za zapuščene živali, ampak v njega bi samo dajali, posvajali pa ne. Bela je ena in edina psička sprejeta v letu 2018. Pri nas biva že od 11. februarja, zanimanja zanjo pa čisto nobenega."

 

Objavo je na našem portalu delilo skoraj 700 ljudi, članek je imel 3.560 ogledov. Bela je včeraj dobila topel dom in je že zapustila zavetišče! Hvala vam, dragi bralci. Skupaj zmoremo vse!

 

 

Belo so sicer 11. februarja našli na železniški postaji na Mostu na Soči. Bila je nečipirana. V zavetišču je preživela 64 dni.

 

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.