03.12.2020

Sami ne bomo zmogli. Skupaj lahko dosežemo vse!

"Sami ne bomo zmogli. Skupaj lahko dosežemo vse!" pravijo v zavetišču za mačke Mačja hiša, kjer so se pred časom podali v projekt pridobivanja nepremičnine, ki bo premnogim zapuščenim mačkam  nudila veliko boljše pogoje za bivanje in čakanje na posvojitev, kot obstoječe, ki je v nekaj letih postalo veliko premajhno. Letno namreč poskrbijo za 500 do 600 mačk, kot je pred kratkim za naš portal povedala Helena Jovanovič Hacin iz Mačje hiše.
Do sedaj so za nakup nove nepremičnine zbrali približno dve tretjini potrebnih finančnih sredstev. Do 6.1.2021 morajo zbrati še približno 31.600 evrov. Vsak evro je pomemben, možnosti za pomoč pa so: nakazilo na njihov varčevalni račun, PayPal, SMS donacija, nakup njihovega koledarja. Kdor bi želel pomagati, si vse podrobnosti lahko prebere na tej povezavi.


Hvala, ker pomagate.

Foto: Shutterstock

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.