20.06.2019

To soboto dobrodelni večer: "Rešimo vsaj toliko živali, kot zavetišče - če ne celo več!"

To soboto se bo v Kopru zgodil veliki dobrodelni koncert za Obalno društvo proti mučenju živali. Nastopili bodo Zmelkoow, Infamous Love, Bakan Rock Gang in Bluesback. "Mi smo dolga leta organizirali dobrodelne koncerte za pomoč našim živalim. V zadnjih štirih letih v Kopru nismo dobili dovoljenja za uporabo javne površine, a je zdaj politična situacija v Kopru drugačna, zato se to soboto vračamo v koprsko Taverno," pravi Andreja Bogataj Krivec, predsednica društva.

Povezane vsebine: Intervju z Andrejo Bogataj Krivec


Z nakupom vstopnice boste pomagali zagotavljati veterinarske storitve živalim, ki so pod okriljem Obalnega društva proti mučenju živali. "V tem trenutku imamo kar velik dolg za veterinarske storitve. Kljub temu, da ne upravljamo več zavetišča, še naprej zelo intenzivno rešujemo živali in to vsaj v tolikšnem številu, kot zavetišče, če ne celo več. Nekako nam uspeva - živalim dajemo ljubezen, čas in energijo, namenjamo jim lastna sredstva, hrano pa pridobivamo z naslova donacij. Pri veterinarskih storitvah se pa zatakne. Kljub znižanim cenam, se nam dolg nabira in je zdaj že krepko visok, tako da upamo, da ga bomo uspeli pokriti z izkupičkom koncerta," zaključuje predsednica.



Koncert se bo to soboto pričel ob 20. uri, večer pa bo trajal dobre štiri ure. Vljudno vabljeni!

Foto: Depositphotos

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.