09.02.2017

V Ljubljani naleteli na več mrtvih psov

Na socialnih omrežjih zadnje dni krožijo fotografije trupel psov, na katere so sprehajalci domnevno naleteli na sprehodih po Ljubljani. "Nočem sejati straha, a v ljubljani so najdli vrečo 4-5 psov," se glasi objava na strani Izgubljene in najdene živali.

 

 

Prav danes pa Slovenske novice poročajo o še eni grozljivi najdbi: "Eden od uporabnikov facebooka je namreč sprehajal svojega psa, ko je naletel na grozljiv prizor. Mlad kuža je bil razmesarjen, na kupu z razmesarjenimi gosmi ali racami," pišejo na spletni strani. Človeška zloba ne pozna meja, je dodal bralec, na njegovo objavo pa se je kmalu usulo komentarjev in mnenj, ki so (pričakovano) usmerjena proti storilcu. Strinjajo se, da je treba raziskati, kdo je to naredil. Nekateri so predlagali, da bi primer predali inšpektoratu, saj je bil kuža skoraj zagotovo čipiran, s tem pa bi lahko odkrili tudi njegovega lastnika. Podrobnosti obeh primerov za zdaj še niso znane.

 

Foto: bralec Slovenskih novic

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.