25.05.2020

V Sloveniji smo dobili specialistično očesno ambulanto!

Pred dnevi je z delom pričela prva specialistična očesna ambulanta za živali pri nas. Ambulanta se nahaja v Ljubljani, odprl pa jo je dr. vet. med. Tadej Zemljič, že do sedaj poznan vrhunski strokovnjak za očesne bolezni pri malih živalih, ki je svoje delo opravljal v različnih veterinarskih ambulantah po Sloveniji. Pridobitev so pozdravili mnogi skrbniki in ljubitelji živali: "Z veseljem delimo dobro novico, da se je odprla specialistična očesna ambulanta za živali. Res smo veseli, da v Sloveniji prepoznavamo pomembnost tudi specialističnega zdravljenja živali," so zapisali na strani Društva za zaščito živali Kranj.



Očesna ambulanta se nahaja na naslovu Milčinskega ulica 62 v Ljubljani. V ponedeljek in četrtek je odprta med 9. in 13. uro ter med 15. in 19. uro, v torek, sredo in petek med 9. in 16. uro. Ambulanto lahko kontaktirate na številki 05 902 10 14 in 064 15 22 06.

Foto: Bolnica za živali Postojna

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.