13.11.2019

Kako zaslužiti z varstvom hišnih ljubljenčkov?

Imate že od nekdaj radi hišne ljubljenčke? Ali vas družinski člani, sosedje ali prijatelji redno prosijo, da popazite njihovega ljubljenčka? Ali pa morda iščete prijatelja čez praznike v obliki čudovitega kosmatinca? Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, preberite in ugotovite, kako lahko svojo ljubezen do živali spremenite v stranski posel!

 

Če imate hišnega ljubljenčka, verjetno veste, kako težko ga je pustiti samega doma, ker morate potovati ali imate nekaj opravkov. Seveda lahko znova prosite za uslugo pri svoji družini in prijateljih – vendar vsi niso izkušeni pri varstvu ali pa niso na voljo, ko jih potrebujete. Nekateri lastniki hišnih ljubljenčkov se celo odločijo, da bodo zaradi težav pri iskanju primernega skrbnika opustili načrte za počitnice.

 

Sedaj, z novo fantastično storitvijo Wagney, imajo lastniki hišnih ljubljenčkov alternativo tradicionalnemu pesjaku. Ustanovljen septembra 2019, Wagney je spletna skupnost, ki povezuje lastnike z več sto skrbniki hišnih ljubljenčkov po Sloveniji, ki so pripravljeni poskrbeti za vaše ljubljenčke, kot za lastne. Wagney je varen, priročen in cenovno ugoden način, da zagotovite, da je vaš najboljši prijatelj v ljubečem domu, ko ste odsotni.

 

Wagney je varen, priročen in cenovno ugoden način, da zagotovite, da je vaš najboljši prijatelj v ljubečem domu, ko ste odsotni.


Vse rezervacije vključujejo garancijo vračila denarja, 24-urno podporo strankam in dnevne posodobitve fotografij vašega ljubljenčka, medtem, ko uživa na svojih počitnicah. S hitro naraščajočim številom zanesljivih Wagney skrbnikov in cenami, ki povprečno predstavljajo polovico cene pesjaka, lahko končno potujete brez skrbi.

 

Začnite varstvo hišnih ljubljenčkov z Wagney

 

Za študente, upokojence, za tiste, ki delajo od doma ali delajo za krajši delovni čas in za tiste, ki lahko vzamejo hišne ljubljenčke s seboj na delo, je Wagney.com priložnost, da zaslužijo kakšen dodatni evro. Ne glede na to ali ste profesionalni skrbnik ali običajen ljubitelj hišnih ljubljenčkov, začeti posel skrbnika je izjemno preprosto z Wagney! Skrbnikom ni potrebno več postavljati svoje spletne strani in ustvarjati trženjske kampanje - vsa infrastruktura je že zagotovljena.

 

Wagney.com je priložnost, da zaslužite kakšen dodatni Evro. Začeti kot skrbnik hišnih ljubljenčkov je zdaj izjemno enostavno!

 

Začnite svoje varstvo v štirih preprostih korakih:

Začnite svoje varstvo v štirih preprostih korakih!

 

Po odobritvi bodo lastniki lahko videli vaš oglas in vas kontaktirali za morebitne rezervacije. Prejmite plačilo prek PayPala ali bančnega nakazila v 48urah po uspešnem varstvu hišnega ljubljenčka. Vse je tako enostavno in priročno!

 

Wagney vam ponuja orodja za uspeh

 

Spletna stran ponuja orodja, kot je npr. spletni koledar, tako da si boste določili, kdaj želite delati - preprosto označite dneve v koledarju svojega profila, ko niste na voljo, da ne boste prejeli zahtev za varstvo.

 

Druge funkcije vključujejo možnost določitve popustov, nasvete in tečaje za varstvo in tudi promocije, ki jih Wagney oglašuje za vaše stranke. Oglas lahko delite tudi prek družabnih omrežij, da svoje prijatelje seznanite z vašim novim poslom.

 

Če ste ljubitelj živali, ki živi na varni lokaciji, se prijavite zdaj kot Wagney skrbnik in zaslužite, z druženjem s hišnimi ljubljenčki!

 

Iščete skrbnika?

 

S prihajajočimi prazniki se vrstijo tudi potovalni načrti, družinska srečanja in druženja v zadnjih minutah. Namesto, da svoje ljubljenčke pošiljate v tradicionalne pesjake, jih pustite raje doma s skrbnikom. Tako ohranite njihovo običajno rutino in uživali bodo ob posvečeni oskrbi. Na ta način je lažje obvladati anksioznost – tako, da ne boste v skrbeh.

 

Tako kot za vse druge ljubitelje živali, je zadovoljstvo in varnost naših kosmatih prijateljev Wagneyjeva prioriteta. Vsaka objava je preverjena, da se prepričamo, ali je oseba resnično sposobna skrbeti za hišne ljubljenčke. Vsi registrirani skrbniki na spletni strani imajo ustrezne spretnosti in izkušnje pri varstvu živali in mnogi so izkušeni z administracijo zdravil, delom z agresivnimi psi, z oskrbo za starejše hišne ljubljenčke in podobno. 

 

Vsi Wagney skrbniki so preverjeni, da se prepričamo, ali je oseba resnično sposobna skrbeti za hišne ljubljenčke


Iščete varstvo za vašega hišnega ljubljenčka? Rezervirajte zdaj!

Uporabite kodo "WAGNEYSTAY" in prejmite 10% popusta pri rezervaciji.

(komercialno sporočilo)

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.