23.09.2020

KUŽA TEDNA: Zaradi njegove starosti je Tyson povsem spregledan! Išče dom!

V okviru dobrodelno-ozaveščevalnega projekta Srce za tačke, ki ga letos že četrto leto pripravljamo z Lidlom Slovenija, spoznavamo tudi zgodbe živali iz domačih zavetišč. Ob sredah in petkih tako posebno mesto namenjamo psom in mucam, ki v zavetiščih na svoj topel dom čakajo že predolgo časa.

TYSON je 10-letni mešanec večje rasti, ki na svojega skrbnika v Zavetišču Turk čaka že skoraj eno leto. "Zaradi njegove starosti in velikosti je pri nas povsem spregledan, kljub temu, da je prijazen in vodljiv kuža. Išče dom, kjer nimajo mačk, saj mu niso niti malo všeč. Rad ima sprehode, pa tudi svoj mir za počitek, saj ni več najmlajši," nam pove Rebeka Turk, vodja zavetišča.Tysona lahko spoznate v Zavetišču Turk.Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.