10.05.2012

LUNA

Tri leta so že minila odkar smo v nas dom in srca sprejeli Luno. V Obalnem zavetišču se je znašla zaradi groznega lastnika, ki jo je imel na verigi. Takrat je bila še ubogi prestrašen 7 mesečni mladiček, ki ni poznala drugega kot trdo roko in zlobo ljudi... Bila je ljubezen na prvi pogled in takoj smo se odločili, da ji bomo ponudili tak dom kot si zasluži, poln ljubezni in razumevanja.

 

Zdaj nas Luna osrečuje že 3 leta in je postala prava nagajivka, ki uživa v spanju na kavčih in posteljah in mi si enostavno ne predstavljamo življenja brez nje. Tudi z našima dvema mačkama se razume, čeprav jim včasih dela sive lase...:) Z vsakim letom je bolj sproščena in zaupljiva psička in mi upamo na se veeeliiikooo let z njo..:)

 

Nastja, Viktor in Irina

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.