01.11.2010

Čarlijeva je ena mnogih žalostnih zgodb s srečnim koncem!

To je naš Čarli! Prišel je k nam, ko je imel 3 leta in takrat smo bili njegovi 4 skrbniki. Prišel je v podjetje, kjer delamo in ves sestradan pojedel vse kar je ostalo od malic za delavce. V tistem času je jedel vse, od mineštre do zelenjave, torej vse, kar mu je lahko napolnilo želodec.

 

Kasneje smo izvedeli, da je živel blizu neke restavracije in kradel olupke škampov, ki so jih metali v smeti. Ko sem ga prvič videla je imel zapleteno dlako do tal. Izgledal je neke vrste "rasta" pes. Vprašali smo lastnika, če nam ga odda, ker se mi je paralo srce ga videvati vsaki dan v takem stanju, ampak ni privolil. Po več mesečnemu prigovarjanju je popustil in psa smo odpeljali. Doma smo ga najprej okopali in ostrigli, kar je bilo viška ter ga dobesedno premazali z Frontline. Verjeli ali ne, en teden so padale bolhe z njega in kjerkoli se je ulegel je pustil črn madež.

 

Od takrat je minilo dolgo, dolgo let in danes Carlo (kot ga kličemo) hodi na morje, v službo z nami in na vsak dopust, celo na mojo poroko je prišel, se vrgel na vlečko moje obleke in se veselo valjal.


Danes je srečen in predvsem razvajeni pes. Pa še to... v kratkem bo praznoval 15 let! Bi mu dosodili toliko?

Anja

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.