BOLEČINE V KOLKU

Imamo 13 let staro zlato prinašalko. Zadnje 3 mesece jo boli kolk, da težko vstaja, potem nekaj časa šepa. Počasi kar hodi in si želi na sprehod. Sicer je še zelo odzivna, se me zelo razveseli, normalno poje obrok in tudi normalno odvaja. Rad bi ji lajšal bolečine z kakšnim protibolečinskimi sredstvi. Kaj svetujete? Ciril

 

Odgovor so pripravili v Veterinarski ambulanti USAR:

 

Svetujem vam obisk vašega veterinarja, ki bo glede na psičkino starost, njeno splošno zdravstveno stanje in ortopedske težave presodil in določil ustrezno terapijo.

 

Odgovor je pripravila: dr. vet. med. Tanja Usar.

 

Če imate tudi vi vprašanje iz veterinarskega področja nam ga pošljite na: info@pesmojprijatelj.si ali preko kontaktnega obrazca in potrudili se bomo dobiti odgovor.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.