0
0,00 €

Od ponedeljka cenejše sterilizacije na Primorskem in v Zasavju!

Objavljeno: 06.10.2018

V prvem tednu so v sklopu akcije portala Pes moj prijatelj cenejše sterilizacije in kastracije ponujali na Štajerskem in v osrednji Sloveniji. Termini so bili zapolnjeni v rekordnem času. Nov teden prinaša dve novi ambulanti.

 

 

Vsaka od sodelujočih ambulant v mesecu oktobru po en teden strankam ponuja 30 % popusta na poseg sterilizacij in kastracij svojih živali. Kot smo že zapisali sta oba posega edina dolgoročna rešitev za postopno zajezitev problema brezdomnih in zapuščenih živali. Ker sta posega cenovno marsikomu nedostopna, si želimo vsaj nekoliko pomagati ljudem, ki si posega težje privoščijo.

 

V NASLEDNJEM TEDNU 30 % POPUST V IZOLI IN ZAGORJU

 

V drugem tednu oktobra se naši akciji pridružujeta Veterinarski center Lara iz Izole in Animalia - veterinarska ambulanta Zagorje.

 

 

VETERINARSKI CENTER LARA, Izola

 

Zaradi lažje organizacije dela in omejenega števila izvedenih posegov, se morate nanje predhodno obvezno naročiti, in sicer na številko 05 640 13 00, vsak dan v delovnem času.

 

 

Delovni čas ambulante je ob delovnikih med 8. in 18. uro, ob sobotah od 8. do 12. ure. Ambulanta ponuja 30 % popust izključno na posega sterilizacije in kastracije, glede na cenik, ki velja v tej ambulanti.

 

 

Spletna stran ambulante Lara

Facebook stran ambulante Lara

 

 

ANIMALIA, Zagorje

 

Zaradi lažje organizacije dela in omejenega števila izvedenih posegov, se morate nanje predhodno obvezno naročiti, in sicer na številko 070 368 978, vsak dan v delovnem času. Delovni čas ambulante je ob delovnikih med 9. in 12. uro ter med 16. in 18. uro, ob sobotah od 9. do 11. ure. Ambulanta ponuja 30 % popust izključno na posega sterilizacije in kastracije, glede na cenik, ki velja v tej ambulanti.

 

 

Animalia je razmeroma mlada ambulanta, kjer so zaposleni veterinarji z dolgoletnimi izkušnjami. Poleg splošnih ambulantnih posegov opravljajo tudi kirurške posege, stomatološke posege in celotno paleto diagnostičnih preiskav. Ponujajmo tudi specialistične kardiološke preglede in specialistične preglede eksotičnih živali – malih sesalcev, plazilcev, ptic. 

 

 

Kot že vemo, sta sterilizacija in kastracija edina dolgoročna rešitev, s katero bi postopoma zajezili (ali vsaj občutno zmanjšali) problem brezdomnih živali, tudi pri nas. Tudi v slovenski zakonodaji piše, da mora skrbnik psa ali muce zagotoviti, da do nezaželenih rojstev ne pride. Če mladiči ne ostanejo pri vas, pomeni, da niso zaželeni.

 

 

Dejstvo je, da je psov in muc v Sloveniji več, kot je zanje primernih domov. Teh psov pogosto ne čaka lepa usoda. Mnogi se izgubijo, nekateri poginejo, povozijo jih avtomobili, v najboljšem primeru jih najditelj odpelje v zavetišče. Zakonodaja pa dopušča, da lahko tako žival v zavetišču po 30. dnevu bivanja v boksu, zavetišče uspava. V Sloveniji je letno evtanaziranih približno 140 psov in preko 700 mačk. Število sprejetih psov v zavetiščih sicer na srečo upada, a je še vedno visoko. Letno v naših zavetiščih namestijo blizu 3.000 živali.

 

Ne spreglej: Edini način za zmanjšanje števila brezdomnih živali je tudi najcenejši

 

ODGOVORNO DEJANJE, KI ZAHTEVA TEHTEN PREMISLEK!

  • Svojega pasjega prijatelja si izberite glede na svoje zmožnosti, navade in način življenja. Odločitev za skrbništvo psa je odgovorno dejanje, ki zahteva tehten premislek!

Zadnji oglasi

Izgubljeni: Pogrešajo psičko Eono - najditelju ponujajo nagrado!
Pri zbiralniku vode v Dolnjih Slavečih (poleg Grada) je v nedeljo okrog 13. ure v gozdu izginila psička Eona (pasme trobarvni srbski gonič)...
Oddajo se: Dom išče osem malih razbojnikov in sedem starejših psov!
Če razmišljate o tem, da bi svoj dom pripeljali psa ali mačko, dobro razmislite tudi o tem, kaj prihod živali prinaša v...
Oddajo se: Varovanci Zavetišča Meli iščejo dom!
Če razmišljate o tem, da bi svoj dom pripeljali psa ali mačko, dobro razmislite tudi o tem, kaj prihod živali prinaša v...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno