30.01.2019

Deček podarja objeme brezdomnim psom!

Še en mladi fant je napisal krasno zgodbo, ki jo z veseljem delimo z vami. Doma je na Tajvanu, kjer je ambasador projekta "I am green heart", katerega cilj je izdelati čimveč varnih zatočišč za ulične pse. Da bi projekt postal čimbolj odmeven, se je deček odločil, da bo vsak dan na ulicah brezdomnim psom delil objeme. "Hišni ljubljenci so deležni vsega - tudi ljubezni in vsakodnevnih objemov. Medtem pa na stotine brezdomnih psov besede objem sploh ne poznajo. Podelimo jim toplino, ljubezen in objeme," se glasi sporočilo organizacije, ki vodi projekt.

 

Na spletu je na voljo veliko posnetkov, ki prikazujejo dečkove aktivnosti, ogledalo si jih je že na milijone ljudi. Medtem, ko si boste enega ogledali tudi vi, pa le podelite objem - lahko tudi z donacijo hrane enemu od zavetišč ali društev za zaščito živali.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.