17.01.2013

DINO

Javljam se vam iz Javornikov. Jaz sem se kar lepo navadil, danes sem preživel celo en žur, kjer je bilo res glasno. Ne razumem zakaj ljudje bobnajo, z Vivo sva šla kar gor v kuhinjo, kjer je, mnjam, dišalo po pečeni piški. Ampak mi nič niso dali. So me najprej hoteli prepričati, da bi bil v veži, ker da bojda srmdim, ampak sem milo pogledal in sem se potem cel večer guzil pod mizo in imel glavo ves čas na kakšnih nogah. Ven me peljejo trikrat na dan, kar je kar vredu, večinoma sem celo brez vrvice. Bojana je bolj leva, zato sem ji zadnjič malo ušel. Ampak je bila temna noč in sem bil nazaj čez pet minut. Potem sem še pojedel mačjo hrano in ponoči spal na njenem kavču in na njeni dekici. Zjutraj je pa res pi..ila.

 

No, Srečkota jemljem bolj resno, vendarle je on gospodar in me pelje ven ob vsaki uri in mi da za jest, samo copat dam v gobec in že skoči. Dobil sem tudi novo dekico in ovratnico. V tej hiši imajo toplo, z Vivo se dobro razumeva, samo ona se vedno se grebe, ko mi Srečko ponuja nagrado, tako da sva kar živahna. Sicer pa me kar naprej fintirajo na nagrade. Oni mislijo, da sem glup, jaz pa izkoristim priložnost.


Na tem mestu bi pozdravil vse moje sprehajalce na Obali in jim sporočil, da se imam dobro in da bom še dolgo živel.

... pa lepe pozdrave od Dinota

 

PRIPIS: Dinov odhod v novi dom smo zabeležili tukaj - KLIK.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.