29.12.2012

Nujen poziv! Dino ne prenaša zime in išče vsaj začasno namestitev

Dino je 6 let star čokoladni labrador, ki v Obalnem zavetišču že dlje časa čaka na novega skrbnika.

 

Dino ima precej zdravstvenih problemov. Poleg atopičnega dermatitisa, zaradi katerega dobiva terapijo, ima še hude probleme z artritisom. So dnevi, ko ne zmore aktivnega gibanja. Sicer je Dino močan pes, ki potrebuje vodnika, ki ga bo na sprehodih obvladoval.

 

Najtežja zanj je zima, saj v zavetišču žal ne premorejo zaprtih ogrevanih prostorov in stanje se mu je poslabšalo ravno v najbolj mrzlih dneh letošnje zime.

 

V tem trenutku je izmed vseh psov v zavetišču najbolj potreben domače nastanitve. V zavetišču bi bili zelo veseli, če bi mu kdo lahko ponudil vsaj začasen dom. Lahko sobiva s samico, verjetno pa bi bila težava sobivanje z drugim samcem ali mačkami.

 

Stroške terapije, ki jo potrebuje je seveda pripravljeno pokrivati Obalno društvo proti mučenju živali.

 

Je kdo pripravljen Dinu pomagati prebroditi to mrzlo zimo? Več informacij na 041 626 448.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.