Oglaševanje na Pes moj prijatelj

Najbolj priljubljeni portal ljubiteljev živali Pes moj prijatelj je v letu 2017 zabeležil rekordni obisk spletnega mesta, trend povečevanja obiska pa se nadaljuje tudi v letu 2018. Na Facebooku je stran Pes moj prijatelj všečkalo že preko 128.000 ljubiteljev živali (daleč najvišji doseg med sorodnimi portali v Sloveniji), stran ima tudi sicer visoko stopnjo odzivnosti in interakcij. Spletno mesto www.pesmojprijatelj.si ima mesečno med 100.000 in 200.000 ogledov, stran pa obišče med 60.000 in 120.000 različnih ljudi.

 

Rekord obiskanosti spletnega mesta je bil zabeležen v oktobru 2017, po podatkih Google Analytics je imel portal v tem mesecu kar 214.000 ogledov, v samo prvih 7 dneh aprila 2018 pa kar 89.000 ogledov. V letu 2017 je portal Pes moj prijatelj sicer obiskalo 904.000 različnih ljudi.

 

Pes moj prijatelj je sicer ozaveščevalno-humanitarni projekt. To tudi pomeni, da velik del prihodkov od oglaševanja v uredništvu namenjamo v različne oblike ozaveščevalnih projektov, društvom in zavetiščem pa večkrat pomagamo z nakupi nujno potrebnih pripomočkov, hrane za pse s posebnimi potrebami itd. Zaveza, ki smo jo dali bralcem pa je, da ostajajo vse vsebine prosto dostopne. Pes moj prijatelj nima in ne bo imel "zakljenjenih člankov", nima naročnin - to pa tudi pomeni, da ima portal največji arhiv brezplačnih vsebin za ljubitelje živali. Pes moj prijatelj je mesto, kjer s skupnimi močmi vse leto pomagamo, za njihov boljši jutri!

 

Pes moj prijatelj nudi učinkovite načine predstavitve produktov ali storitev za ljubitelje živali. Na ta način zagotavlja ogromen doseg, pri točno določeni ciljni skupini - skrbnikih psov in drugih živali. Sploh v kombinaciji Facebook strani in spletnega mesta, Pes moj prijatelj zagotavlja daleč najvišje dosege izbrane oglasne vsebine.

 

OGLAŠEVANJE NA PES MOJ PRIJATELJ

 

Vaš oglas bo imel vsak mesec med 100.000 in 200.000 prikazov na spletnem mestu. Pes moj prijatelj ponuja veliko več od klasičnega oglaševanja. Svoj produkt ali dejavnost lahko predstavite tudi v sklopu odmevnih nagradnih iger, predstavitvenih člankov ali kot pokrovitelj tematskih vsebinskih sklopov. Pes moj prijatelj zagotavlja visoko interakcijo z bralci in ljubitelji živali – to je mogoče povezati tudi z oglasnim sporočilom.

 

Možnosti oglaševanja so naslednje:

 

- spletna pasica dimenzije 300x250 ali 728x90 (vidno vsakemu obiskovalcu)

- ozadje spletnega mesta (vidno vsem bralcem na navadnih računalnikih ali prenosnikih)

- oglaševanje z videoposnetkom na spletnem portalu (vidno vsakemu obiskovalcu)

- promocijski članek oz. vsebinska predstavitev, ki jo je mogoče deliti tudi na Facebooku

- Facebook nagradna igra

 

Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI NA VAŠA VPRAŠANJA in VAM PRIPRAVILI PONUDBO:

 

info@pesmojprijatelj.si

 

OSNOVNI PODATKI O PORTALU PES MOJ PRIJATELJ

 
Pes moj prijatelj je v osmih letih delovanja postal del vsakodnevnega življenja in informiranja skrbnikov psov in drugih ljubiteljev živali. Je edini povsem brezplačni pasji spletni portal v Sloveniji, ki dnevno objavlja ažurne novice s področja zaščite živali, avtorske reportaže, intervjuje s področja živalovarstva in psov. Ozaveščevalne vsebine so plod tesnega sodelovanja z veterinarji, društvi za zaščito živali, zavetišči in ostalimi strokovnjaki s tega področja. Pes moj prijatelj je zasnoval tudi nekaj zelo odmevnih akcij, kot so "Starčki so zakon!", "Ne kupuj, posvajaj!", "Bodi zvezda, ne meči petard!" ...


Pes moj prijatelj je organizator največje dobrodelne akcije za brezdomne pse v Sloveniji (v 4 letih v le nekaj dneh zbranih 18 ton hran za pse iz Obalnega zavetišča).

 

V letu 2017 je Pes moj prijatelj s poslovnimi partnerji zasnoval najbolj odmeven ozaveščevalno-humanitarni projekt Srce za tačke. V 4 tednih je nastalo preko 100 ozaveščevalnih člankov, cenejše sterilizacije in kastracije smo omogočili skoraj 200 skrbnikom psov in muc v Sloveniji, zbrali ogromno hrane za brezdomne pse in društvom za zaščito živali pomagali do prepotrebnih finančnih sredstev za uspešno delovanje. Ozaveščevalni članki so imeli skupaj 214.000 ogledov, kar za portal Pes moj prijatelj pomeni nov rekord branosti v 8-letni zgodovini.


Pes moj prijatelj je v osmih letih izvedel že preko 400 manjših in večjih dobrodelnih akcij za zavetišča, društva in posameznike, ki potrebujejo pomoč pri oskrbi psov.

Koper, 31. 3. 2018

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.