15.02.2019

Dom išče osem malih razbojnikov in sedem starejših psov!

Če razmišljate o tem, da bi svoj dom pripeljali psa ali mačko, dobro razmislite tudi o tem, kaj prihod živali prinaša v vaše življenje. Odgovorno skrbništvo živali zahteva čas, znanje in tudi denar za kvalitetno hrano in morebitne veterinarske stroške. O tem podrobno pišemo tudi na našem portalu. Če razmišljate o posvojitvi psa ali mačke iz zavetišča, se ozrite po petnajstih slovenskih zavetiščih, morda boste ravno v enem od njih našli izvrstnega kosmatega sopotnika na (praviloma) štirih tacah zase, posvojeni živali pa boste spremenili življenje na bolje v vseh pogledih.

Psi iz zavetišč so socializirani, veterinarsko urejeni, cepljeni in čipirani. Psice iz vseh zavetišč so sterilizirane, pse pa nekatera zavetišča kastrirajo, nekatera ne. Mačke pa iz vseh zavetišč posvojite sterilizirane oz. kastrirane.

V zavetišču za male živali Brežice na današnji dan novi dom išče 15 psov. Med njimi je kar osem mladičev, starih okrog 2 meseca. Prisrčne male razbojnike si oglejte na zavetiški spletni strani.

Med ostalimi varovanci so psi v najboljših letih, stari od dve do štiri leta, prav vsi pa potrebujejo stalne domove in odgovorne skrbnike.

 ŠVIGA je psička stara cca. 4 leta, srednje rasti, prijazna in komaj čaka, da se bo lahko igrala s svojim novim lastnikom. ZED pa je samček, star cca. 2 leti zelo razigran, primeren za športne ljudi. Nestrpno čaka svoj dom. 

Za več informacij o živalih lahko kontaktirate zavetišče Brežice na 07 496 11 56 ali elektronski naslovzavetisce.brezice@vbb.si


Uradne ure za obiskovalce:

delovniki od 9 - 13 ure
sobota nedelja, prazniki po dogovoru z dežurnim veterinarjem

Naslov: Prešernova cesta 17a, 8250 Brežice

Kontakti: 07 496 11 56, zavetisce.brezice@vbb.si

Spletna stran, Kako do zavetišča in Facebook

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.