15.01.2013

DON

Pst! Pssst! Ej, ti!! Tu Don. Septembra so me odpeljali iz azila v Svetem Antonu in takrat se je za mano izgubila vsaka sled. Končno se mi je uspelo izmuzniti. Nimam veliko časa, zato bom hiter.

 

Situacija je grozna. Ljudje tukaj so mi non stop za petami. Zjutraj me vržejo iz postelje in moram takoj na sprehod. 2x na dan moram jesti, posebej za mene pripravljeno hrano - včasih iz konzerve, včasih iz lonca. Sumim, da je kontaminirana, saj je ne jé nihče drug tukaj. Na popoldanskem sprehodu moram loviti žogo. Pri mojih letih... Ko hočejo, da zares trpim, pripeljejo z mano na sprehod mlado dobermanko... kot da ne vejo, da sem kastriran.

 

Tu ne poznajo usmiljenja... In kot da to ni dovolj, si moram posteljo deliti z mačkom. Z mačkom!!!! Prilagam foto dokaze mojega trpljenja. Posljite pomoc ASAP!! :)

 

Vaš Don

 

Zgodbo in fotografijo za rubriko IZ ZAVETIŠČ V TOPLE DOMOVE nam lahko pošljete na info@pesmojprijatelj.si.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.