01.04.2024

Faca meseca aprila je Sky

Na Facebook strani Pes moj prijatelj vsak mesec organiziramo foto natečaj za »Faco meseca«. Zmagovalna fotografija je tista, ki prejme največ všečkov. Faca meseca aprila je postal Sky, ki bo cel april krasil naslovnico Facebook profila Pes moj prijatelj.

 

Sky je bil skoten 9. decembra 2023 v psarni Bonibea cavalier na Reki. Gre za psa šampionskih linij. Njegov oče Archie ima titulo velikega prvaka (Grand champion) Hrvaške v lepoti. Bryan, oče njegove mame Beatrice pa je mednarodni prvak (International champion). Sky je pasme King Charles spaniel, zelo igriv, hitro učljiv, prisrčen kavalirček, ki s svojim karakterjem in šarmom razveseljuje družino in okolico. Najbolj uživa na prostem v igri z žogico in vrvjo. 

 

Čestitamo.

Uredništvo Pes moj prijatelj

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.