01.09.2023

Faca meseca septembra je Lex!

Na Facebook strani Pes moj prijatelj vsak mesec organiziramo natečaj za »Faco meseca«. Zmagovalna fotografija je tista, ki prejme največ všečkov. Faca meseca septembra je maltežan Lex, ki bo cel september krasil naslovnico Facebook profila Pes moj prijatelj.

 

Skoraj 6 letni maltežan Lex je pravi »mačo«, saj je rad v središču pozornosti. Rad se valja po travi, grize prste na nogi in liže ušesa. Zna biti tudi užaljen, ko se ga krega in to pokaže s celodnevno ignoranco. Zelo rad tudi kaj ušpiči, npr. skrije čevlje ali kaj podobnega. Je pravi pasji firbec, saj ga zanima vse kar se dogaja okoli njega. Boji se striženja nohtov in večjih psov, saj je bil že napaden s strani velikega psa. Je zelo zaupljiv kuža do ljudi, še posebej do skrbnice, ki jo spremlja na vsakem koraku. Zelo rad se igra s svojimi štirimi pasjimi prijateljicami, prav tako se rad crklja in pozimi tudi modno oblači. K sreči se ne boji grmenja in pokanja petard. Skrbnica v njegovem opisu zaključi, da gre za ubogljivega srčka, ki ga vsi obožujejo.

 

Čestitamo.

 

Uredništvo Pes moj prijatelj

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.