13.11.2017

FOTO: Psička s Koroške vas pozdravlja!

Pred tremi tedni smo poročali o psički, ki so jo v Društvu proti mučenju živali Koroške našli v grozljivem stanju in veliko tumorsko tvorbo, ki ji je rastla iz trebuha. Tvorbo so uspešno operirali veterinarji.

 

 

Psička, ime ji je Lajka, se je na strani DPMŽ Koroške spet javila včeraj: "Na današnje nedeljsko dopoldne, se javlja Lajka in se zahvaljuje vsem, ki so v tem času nanjo mislili in zanjo donirali. Njena zgodba je segla v srce mnogim po vsej Sloveniji in tudi izven meja. V tem času se je za Lajko zbralo 1000 eur in vse bo porabljeno za njeno zdravljenje, operacijo, okrevanje in oskrbo. Lajka se v začasnem domu zelo dobro in domače počuti, velika rana od tumorja, se kljub začetnim težavam, sedaj lepo celi. Ob kvalitetni prehrani, pa Lajka že dobiva pravo obliko," pišejo na društveni strani.

 

 

Mi smo zelo veseli, da ima ta zgodba vesel epilog in da bo Lajka vendarle lahko zaživela lepo življenje. Bravo, pasja borka in bravo DPMŽ Koroške!

 

Foto: DPMŽ Koroške

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.