08.12.2020

FOTO: Znani obrazi praznijo Zavetišče Ljubljana

Zavetišče Ljubljana je v sodelovanju z Bled ROSE hotelom pričelo s prav posebnim projektom. "Skupaj z znanimi obrazi skušamo najti primerne posvojitelje za vse živali v zavetišču, predvsem pa tiste tako ali drugače 'posebne'," za naš portal pove Marko Oman, vodja ljubljanskega zavetišča. Prav vse, ki so pristopili akciji, je vodil dober namen, oddati čimveč živali iz zavetišča Ljubljana v nove, za vedno domove. V povsem prenovljenem Zavetišču Ljubljana sicer živalim prav nič ne manjka, saj imajo urejeno prehrano, tople prostore, nego, veterinarsko oskrbo in redne sprehode. Manjka jim samo ena stvar. Lastnik.Boštjan Romih, Rok Gracer, Kaya Solo, Gaja Prestor, Challe Sale, Tim Kores, Nina Kolar, Rebeka Dremelj, Ines Erbus, David Amaro, Doroteja Premužič (bolj znana kot Diamond dee), Franko Bajc, Tanja Ribič, Vesna Ponorac in Nika Krmec so si zadali, da bodo letos poskusili sprazniti Zavetišče Ljubljana.15 znanih botrov za 14 živali iz zavetišča

Instagram botri so si najprej izbrali zapuščeno žival iz Zavetišča Ljubljana, s katero so se na prvi pogled najbolj povezali. Zatem so se odpravili v zavetišče in izbranega psa ali muco tudi osebno spoznali na posebnem fotografiranju, ki ga je vodila fotografinja Tija Ažman.
Že na snemanju so nastajali krasni IG story-ji in prav vsi znani so se navdušili nad svojo izbrano živaljo. Beni, King, Kyra, Lar in vsi ostali zavetiščniki so pridno sodelovali, spoznavali nove ljudi in se pred kamero pokazali v najboljši luči. Tudi ekipa zavetišča je zavzeto sodelovala s koristnimi napotki in s tem pripomogla, da so se kužki in muce ter njihovi “Instagram botri” kar najbolj pristno povezali.Prav vsak Instagram boter je svojega varovanca iz zavetišča predstavil na svojem IG profilu in na Instagramu se tako v tem tednu vrti prava eksplozija storyjev in fotk, na katerih so ljubljanski zavetiščniki “glavni frajerji”.Akcijo so vodile besede vodje Zavetišča Ljubljana, dr. med. Vet. Marka Omana, ki pravi, da je “idealno zavetišče prazno zavetišče”. Ga bodo letos uspeli sprazniti?Zavetiščniki in njihovi znani botri tudi na koledarju

Zavetiščniki in vsi njihovi znani botri pa bodo krasili tudi celoletni koledar za leto 2021, v katerem boste lahko spoznali zgodbe vseh sodelujočih živali iz zavetišča in njihovih botrov. Sredstva od prodaje koledarjev bo Bled Rose Hotel namenil izključno Zavetišču Ljubljana.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.