12.04.2018

Poskrbite za najboljšega prijatelja ter zaščitite prtljažnik in odbijač z naravnim materialom

Verjetno ni lepšega, kot s seboj na izlet vzeti svojega štirinožnega prijatelja. Ne pustite ga doma le zato, ker se bojite, da bi opraskal ali umazal vaš avtomobil!

 

Kužka seveda vzemite s seboj, prtljažnik pa v izogib poškodbam in praskam zaščitite s kakovostnim tipskim gumijastim koritom priznanega slovenskega proizvajalca Gledring, ki se natančno prilega notranjosti vozila.

 

 

Znebite se rjuh, brisač, starih odej in podobnega! Te so bolj ali manj le zasilna in ne prav elegantna rešitev, gumi korito Gledring pa s svojim natančnim prileganjem poskrbi za lep videz in učinkovito zaščito vozila. Umazanija, voda, dlake ali kakšni predmeti, ki jih bo vaš štirinožec prinesel s sprehoda, bodo ostali v prtljažniku, saj se gumi korito Gledring ponaša z visokimi robovi, ki preprečujejo, da bi se voda in umazanija razlivala po prtljažniku. Privlačen dizajn poskrbi za imeniten videz, poleg tega pa je zaradi svoje edinstvene oblike tudi zelo enostaven za čiščenje, saj nima ostrih robov, kjer bi se zadrževala umazanija. Čiščenje je enostavno, bodisi z visokotlačnim čistilcem bodisi s posebnim ekološkim čistilom Gledring. Pri tem ne potrebujete niti kapljice vode, temveč korito v nekaj minutah očistite zgolj z mehko krpo.

 

 


 •   100% prileganje

 •   Zaščita odbijača doggymat

 •   Material prijazen do živali

 •   Estetski videz

 •   Popolna zaščita prtljažnika


 


Korito je izdelano iz kakovostne gume in je brez neprijetnih vonjav, poleg tega pa se material ponaša tudi s certifikatom za uporabo v jedilni industriji in tako v nobenem primeru ne škodi zdravju vašega hišnega ljubljenčka. Korito Gledring je opremljeno tudi z edinstvenim dodatkom doggymat, ki ga namestite prek zadnjega odbijača. S tem kužku omogočite, da lažje spleza v prtljažnik, obenem pa odbijač avtomobila zaščitite pred poškodbami in praskami, ki bi jih na njem pustili njegovi krempeljčki.

 

 


Slovensko društvo za terapije s pomočjo psov Tačke pomagačke

 

Gledringova gumi korita za prtljažnik z doggymatom uporabljajo tudi v Slovenskem društvu za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke. Po besedah predsednice društva Slavice Mrkun so po prvih izkušnjah z njimi zelo zadovoljni.

 

"Nekaj vodnikov terapevtskih psov društva Tačke pomagačke nas ima v svojih vozilih Gledringova korita. Z njimi smo nadvse zadovoljni. Še bolj pa so nad njimi navdušeni naši kosmatinci, ki brez težav, drsenja praskanja vstopajo in izstopajo v prtljažnik vozila in z njega."


 

 

    

 

Doggymat enostavno namestite prek odbijača s pomočjo posebnih čepkov, kadar ga ne potrebujete, pa ga priročno shranite na za to namenjeno mesto na koritu.

 

Poiščite korito za vaše vozilo na spletni strani withcar.si in izkorisitite brezplačno poštnino.

 

 

 

 

* promocijsko sporočilo

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.