04.07.2023

Grozljivka v Kopru: Psa z mopedom vlekel za seboj do smrti, nato ga odvrgel med odpadke

Tokrat moramo poročati o grozljivem dogodku, ki se je zgodil včeraj v Kopru. Po poročanju Koprskih policistov so obravnavali 67 letnega moškega, ki je z mopedom za seboj vlekel psa na Markovec v smeri Semedele, dokler se ni ta zgrudil in poginil. Ko se je moški zavedel, da je pes poginil, ga je odpeljal do bližnjega smetnjaka za biološke odpadke, kjer je psa tudi odvrgel.

 

Policisti so pri kršitelju opravili alkotest, ki je pokazal vinjenost, zato so mu poleg naloga po členu 45/3ZZZiv izdali tudi plačilni nalog za alkoholiziranost in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Prav tako bodo napisali tudi poročilo na upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.  

 

Fotografija je simbolična: Dreamstime

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.