01.02.2019

Iz našega v zavetišča v srca Nizozemcev

Majhen kuža Frekkel, glavni junak decembrskega televizijskega oglasa za nizozemsko državno loterijo, je osvojil srca Nizozemcev. Našli naj bi ga v zavetišču v Sloveniji, je navedeno na nizozemskih portalih. Pred dnevi so skoraj dveminutni oglas nagradili s prestižno nizozemsko oglaševalsko nagrado občinstva, zlatim levčkom za najboljši in najbolj priljubljen oglas leta 2018, poroča spletno Delo.

 

 

"Prosili so nas, naj za televizijski oglas poiščemo grdega psa. Iskal sem ga po Evropi in našel tukaj. Njegova dlaka je bila uboga, imel je poškodovano nogo. Ves čas smo bili z njim, ga crkljali, mu kupili plašček, ker se je ves tresel. Peljali smo ga v Amsterdam, kjer smo posneli televizijski oglas. Zdaj živi na naši akademiji z drugimi psi. Teče, čeprav ima poškodovano tačko, a verjamem, da mu lahko pomagamo. Peljali smo ga že na veterinarsko kliniko, kjer naj bi mu jo operirali, da bo lahko normalno hodil," je povedal posvojitelj. Več na spletni strani Dela

 

Foto: Staatsloterij

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.