06.05.2023

Kompas postaja prva psom prijazna turistična agencija v Sloveniji!

Z veseljem sporočamo, da Kompas postaja prva psom prijazna turistična agencija v Sloveniji. Turistična agencija Kompas že več kot 70 let osredotočeno razvija kakovost svojih storitev ter je s svojim znanjem, izkušnjami, tradicionalno odličnostjo in globalnim povezovanjem postala veliko mednarodno podjetje ter ena najuglednejših blagovnih znamk slovenskega gospodarstva.

 

Kot so nam sporočili, se v Kompasu zavedajo svoje odgovornosti na vseh področjih delovanja. So družbeno in okoljsko odgovorno podjetje. Njihovo poslanstvo se udejanja samo v sozvočju z vsemi deležniki, s katerimi prihajajo v stik na svojih poteh pri ustvarjanju razkošja spominov. Del tega so tudi naši hišni ljubljenčki, ki jim po novem na široko odpirajo vrata v vseh njihovih poslovalnicah.

 

Od 1. maja dalje so v vseh poslovalnicah Kompasa in M holidaysa dobrodošli tudi vaši pasji prijatelji. Za njih so pripravili »pasje kotičke«, kjer jih čaka skodelica hladne vode, da se bodo lahko odžejali. Pozimi, ko je zunaj mraz, se bodo lahko pogreli. Poleti, ko je zunaj vroče, si bodo lahko ohladili svoje tačke. Tako bodo lahko spremljali svoje skrbnike tudi pri urejanju najboljše potovalne ali počitniške izbire. Prav tako se lahko pri Kompasu pohvalijo, da se v njihovi ponudbi povečuje število nastanitev, kjer hišne ljubljenčke čaka prijazen sprejem.

 

Ker je tudi dobrodelnost zapisana v Kompasovi osebni izkaznici, so v vse poslovalnice Kompasa in M holidaysa namestili koše, v katerih bodo zbirali hrano in druge nujne potrebščine za zavetišča. Tako boste lahko tudi obiskovalci poslovalnic prispevali hrano za brezdomne živali, ki so v začasni oskrbi v zavetiščih.

 

Uredništvo Pes moj prijatelj

Fotografije: Kompas

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.