04.09.2014

Koroške muce iščejo dom

Tudi v Društvu proti mučenju živali Koroške, se borijo z velikim številom zapuščenih muc. Prostovoljci imajo v oskrbi več kot 30 muc, zato prosijo za pomoč. Prav zaradi prostorske stiske iščejo posameznike, ki bi lahko kateremu od muckov ponudili začasen dom. V društvu začasnim skrbnikom pomagajo s hrano, peskom in po potrebi z brezplačnimi veterinarskimi storitvami. Najbolj zaželjeni pa so odgovorni posvojitelji, za vse muce, ki so že pripravljene na nov dom (na fotografijah spodaj).


Društvu lahko pri oskrbi muc pomagate tudi s finančno donacijo ali z donacijo v obliki hrane za muce - TRR: SI56 – 02470 – 0016671514 DPMŽ Koroške, Prežihova ulica 24).


Kontakt: 041 291 152 (Dajana DPMŽ Koroške)


Fotogalerija mačk, ki iščejo dom - Foto: Maja Dretnik

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.