28.10.2014

LADY

Kot odgovor na žalostno zgodbo o angleški setrici in njenih mladičih in v vzpodbudo Vam, pošiljam nekaj kratkih utrinkov vaše nekdanje varovanke angleške setrice Stele (zdaj Lady).

 


Lady je naredila v enem letu ogromen napredek. Iz popolnoma zmedenega in podhranjenega psa smo prišli do izredno lepega vedenja. V domačem okolju je že 100% udomačena, z ostalimi pasjimi družinski člani se odlično razume in nasploh se je izredno umirila. Osnovno znanje obvlada kot mala mojstrica, edino ''poleg'' ji še malce ponagaja. S časom je pridobila nazaj tudi apetit, tako da smo jo z veliko truda le uspeli zrediti .

Imava še dolgo pot pred sabo, ogromno orehov še za streti. Ampak v ene letu sva s trdim delom in veliko ljubezni dosegli veliko. zdaj gradiva od tu naprej .


Vsaka zgodba se ne konča lepo. A tiste ki se, prinese s seboj ogromno ljubezni in volje.


HVALA ker ste jo leto nazaj vzeli k sebi, jo oskrbeli in ji omogočili novo življenje . Vsak dan z njo je nekaj posebnega in čudovitega. Je izjemna in najbolj nežna psička iz katere seva sama ljubezen in hvaležnost .

Upam da sva vam uspeli vsaj malo polepšati dan in vas opomniti kako pomembno in cenjeno je vaše poslanstvo.

Lep pasji pozdravček,

Gloria & Lady

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.