12.05.2012

Lejla: Noben drekec ne opravičuje zastrupljanja psov!!!

Zdravo! Pravkar sem po prebranem članku ostala zelo šokirana. V časopisu, ki se oklicuje za kužkom prijaznega je urednica sproducirala članek, v katerem riše nesmiselne primerjave. Pravi da razume tiste, ki v zadnjih časih nastavljajo strup na cesto in po travnikih?! Po njenem videnju je povsem razumljivo in celo logično da pasji drekec na cesti spodbudi stanovalce, da se psom maščujejo z nastavljenim strupom! Najbrž gospa ni prava ljubiteljica živali in ni seznanjena, kakšne muke strup povzroča bitjecem, ki zaradi zatsrupitev umirajo na račun ostalih nevestnih lastnikov! Sama sem imela podobno izkušnjo sicer že pred mnogimi leti, a kuža se je sicer izmazal, koliko trpljenja in kakšen pekel pa sem sama doživela, pa težko opišem, saj je to nekaj težko predstavljivega. Še zdaj se mi ulijejo solze, ko se spominjam vseh tistih trenutkov.

 

So psički res krivi za to, da si sami ne znajo pobrati drekca ? Ne! Krivi so samo nevestni lastniki! In se zelo strinjam in sem tudi sama priča mnogim neprimernim ravnanjem lastnikov! Ampak nikoli in res NIKOLI ne bom razumela, kako sploh lahko pride do takih primerjav. Nobeno ravnanje, noben drekec, nobeno lajanje – NIČ ne opravičuje tega nagravžnega početja, ki pri nas v Ljubljani dogaja že vsa leta, le da se o tem v zadnjem času več govori! Nobeno živo bitje si ne zasluži trpljenja in nobena žival ni kriva za človeško neumnost!!!!!!!!!

 

Lejla

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.