07.10.2019

Nagradna igra - Najbolj simpatična "lumparija" vašega psa je ...

Pes moj prijatelj in Lidl Slovenija v sklopu letošnjega projekta Srce za tačke spoznavata simpatične "lumparije" vaših kužkov.NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA! REZULTATI SO OBJAVLJENI TUKAJ.

 

V okviru največjega dobrodelno-ozaveščevalnega projekta Srce za tačke tudi letos pripravljamo nagradno igro. Na Facebook strani portala Pes moj prijatelj poiščite pravo objavo in nam s fotografijo pokažite vašega pasjega prijatelja, zraven pa dopišite, kaj simpatičnega vam je "ušpičil". Je to "ukraden" keks z mize? Pogrizen stol? Ima morda smisel za lajanje "v prazno", ki se nikoli ne konča? :) Med vsemi sodelujočimi bo žreb določil dobitnike 3 nagrad, ki jih prispeva Lidl Slovenija:

 

1. nagrada: 15 kg pasje hrane + 4x pasji prigrizki + prevleka za avto

2. nagrada: 15 kg pasje hrane

3. nagrada: 4x pasji prigrizki

 

Nagradna igra poteka od 7. oktobra do 20. oktobra 2019.

 

Pravila in pogoji nagradne igre

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.