24.11.2022

6 tedenska Dara išče dom

V leglu posvojene psičke Vlasi še 6 mladičkov išče nov dom. 

 

Dara je darilo in to je bil navdih tudi za njeno ime. Izredno mirna, nežna in luštkana psička je med manjšimi v leglu. Pa to ne pomeni, da ji kaj manjka, ampak je pač take konstitucije.

 

Dara je vedno dobra prijateljica, veselo repka okrog posode s hrano in se nič ne pretepa da bi prišla do grižljaja. Mirno počaka, da se vsi napapcajo, potem pa pametno zavzame mesto ob posodi in počaka, da jo Petra ponovno napolni samo zanjo.

 

Dara se rada carta v naročju ljudi in zelo ji je všeč, ko jo pasja mama grizlja po trebuhu.

 

Plečna višina mame Vlasi, ki je sicer mešanka, vendar je še najbolj podobna vestfalskemu brak jazbečarju, je cca 40 cm. Ker ne poznamo očeta psičkov, ne moremo zagotovo reči kakšna bo velikost Dare, vendar menimo, da bo visoka, tako kot mama, okrog 40 cm.

 

Še več slik in videov (vse od rojstva do danes) Dare si poglej v FB albumu.

 

V nov dom lahko gre Dara med 6. – 11. decembrom. (starost 8. tednov).

 

V kolikor ti je Dara všeč in se ti zdi, da lahko skupaj v življenju skreirata lepe in nepozabne dogodivščine se nam oglasi v sporočilo na FB strani Vlasi&The Gang ali na 040 480 115 (Petra). Naše leglo se nahaja v Dobrovi pri Ljubljani in veseli te bomo, če nas prideš pogledat.

 

Saj veš, izbira je vedno tvoja. Mi pa te prosimo, da, ko se odločaš za novega kosmatega družinskega člana, izbiraš odgovorno. Vsak od Vlasinih kužkov te bo ljubil in ti stal ob strani vse svoje pasje življenje in želim si, da mu to ljubezen in skrb zagotoviš tudi ti.

 

Zgodbo mame Vlasi ( ki smo jo, ko je brejo rešili iz ceste) in njenih 10 mladičkov lahko spremljaš na FB strani VLASI & THE GANG (Vlasi_theGang)

 

Povezava do ostalih bratcev in sestric:

- Adidas

- Nike

- Frodo

- Borko

- Bia

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.