24.11.2022

6 tedenska Nike išče dom

V leglu posvojene psičke Vlasi še 6 mladičkov išče nov dom. 

 

Njeno ime iz grške mitologije pove, da je zmagovalka. Visoka in vitka samička ima zelo atletsko postavo. Ni preveč požrešna ampak poje ravno toliko, da je sita.  

 

Ob kotenju ni izgledala, da bo kaj posebno velika, pa se je vseeno potegnila in sedaj je med večjimi v leglu.

 

Nike je nežna kužika, rada se carta in rada je z ljudmi. Ko pa jo kakšen bratec ali sestrica razburi, hitro in glasno pokaže zobe in ne pusti, da brijejo norce iz nje.

 

Petra pravi, da je vedno ravno Nike prva, ko pride do nje, ko nas obišče v pesjaku. Potem pa s tačko taca po njeni roki in hoče v njeno naročje. Prav fina kožuharka je tale naša Nike.

 

Plečna višina mame Vlasi, ki je sicer mešanka, vendar je še najbolj podobna vestfalskemu brak jazbečarju, je cca 40 cm. Ker ne poznamo očeta psičkov, ne moremo zagotovo reči kakšna bo velikost Nike, vendar menimo, da bo visoka nekje med 40 – 50 cm.

 

Še več slik in videov (vse od rojstva do danes) Nike si poglej v FB albumu.

 

V nov dom lahko gre Nike med 6. – 11. decembrom. (starost 8. tednov).

 

V kolikor ti je Nike všeč in se ti zdi, da lahko skupaj v življenju skreirata lepe in nepozabne dogodivščine se nam oglasi v sporočilo na FB strani Vlasi&The Gang ali na 040 480 115 (Petra).  Naše leglo se nahaja v Dobrovi pri Ljubljani in veseli te bomo, če nas prideš pogledat.

 

Saj veš, izbira je vedno tvoja. Mi pa te prosimo, da, ko se odločaš za novega kosmatega družinskega člana, izbiraš odgovorno. Vsak od Vlasinih kužkov te bo ljubil in ti stal ob strani vse svoje pasje življenje in želim si, da mu to ljubezen in skrb zagotoviš tudi ti.

 

Zgodbo mame Vlasi ( ki smo jo, ko je brejo rešili iz ceste) in njenih 10 mladičkov lahko spremljaš na FB strani VLASI & THE GANG (Vlasi_theGang).

 

Povezava do ostalih bratcev in sestric:

- Adidas

- Frodo

- Dara

- Borko

- Bia

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.