24.11.2022

6 tedenski Frodo išče dom

V leglu posvojene psičke Vlasi še 6 mladičkov išče nov dom. 

 

Frodo izgleda kot pasji avatarček in je definitivno zmagovalec v simpatičnosti.

 

On je kuža, ki se najbolj hitro redi in je izredno simpatičen v svoji debelajskasti okornosti. Ima najdaljšo dlako od vseh mladičev (to sicer ne pomeni, da bo dolgodlak) in vsako oko drugo barve. Eno je modro, drugo pa rjavo.

 

Frodo mora biti dobro sit, drugače ve cela hiša, da je premalo pojedel. Prijazen do vseh bratov in sestric, se okorno vali po pesjaku. Nickname, ki ga je dobil v naši družini je »Tjul«, ker se kot tjulenček, brez da bi stal na zadnjih tacah, premika po posodi polni hrane.

 

On je eden izmed tistih psov, ki te res očarajo s svojo luškanostjo, prijaznostjo in dobrosčrnostjo. Njegova dlaka je gosta in je puhasti kosmatinko. Pravijo, da je kot  kosmati medvedek.

 

Plečna višina mame Vlasi, ki je sicer mešanka, vendar je še najbolj podobna vestfalskemu brak jazbečarju, je cca 40 cm. Ker ne poznamo očeta psičkov, ne moremo zagotovo reči kakšna bo velikost Frodo, vendar menimo, da bo visok nekje med 40 – 50 cm.

 

Še več slik in videov (vse od rojstva do danes) Froda si poglej v FB albumu.

 

V nov dom lahko gre Frodo med 6. – 11. decembrom. (starost 8. tednov).

 

V kolikor ti je Frodo všeč in se ti zdi, da lahko skupaj v življenju skreirata lepe in nepozabne dogodivščine se nam oglasi v sporočilo na FB strani Vlasi&The Gang ali na 040 480 115 (Petra). Naše leglo se nahaja v Dobrovi pri Ljubljani in veseli te bomo, če nas prideš pogledat.

 

Saj veš, izbira je vedno tvoja. Mi pa te prosimo, da, ko se odločaš za novega kosmatega družinskega člana, izbiraš odgovorno. Vsak od Vlasinih kužkov te bo ljubil in ti stal ob strani vse svoje pasje življenje in želim si, da mu to ljubezen in skrb zagotoviš tudi ti.

 

Zgodbo mame Vlasi (ki smo jo, ko je brejo rešili iz ceste) in njenih 10 mladičkov lahko spremljaš na FB strani VLASI & THE GANG (Vlasi_theGang)

 

Povezava do ostalih bratcev in sestric:

- Adidas

- Nike

- Dara

- Borko

- Bia

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.