28.11.2022

Jenny išče nov dom

Jenny je čudovita, mlada samička, rojena 15. maja 2018. Je precej živahna in igriva psička, ki ima zelo rada ljudi in bi se lahko sprehajala, igrala in cartala cele dneve. Njen prejšnji lastnik ji ni posvečal prav veliko ljubezni in pozornosti, zato ima nekaj vedenjskih težav. Med igro je malce brez občutka in veliko skače in nežno "grize" oziroma ščipa. Iščemo lastnike, ki si bodo zanjo vzeli dovolj časa in prvih nekaj mesecev posvetili njeni vzgoji. Sobivanje z drugimi psički ali muckami trenutno ne pride v poštev.

 

Za vse dodatne informacije o živalih in posvojitvah lahko obiščete Obalno zavetišče za živali ali jih pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 88 49 ali 031 771 551.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.