03.08.2019

Pes moj prijatelj je na oddihu! Sveže vsebine kmalu!

Spoštovani bralci! Tudi za uredništvo portala Pes moj prijatelj je napočil čas oddiha in čas, ko si bomo napolnili baterije za nove podvige, ki sledijo že jeseni. Do septembra bomo na portalu in na naši Facebook strani objavljali izbor najbolj branih člankov minule sezone. Vmes bo tudi nekaj novih vsebin.

 

Vsebine, ki jih boste v času naše odsotnosti pošiljali na naše kontaktne naslove bomo objavili takoj, ko bo mogoče, zato vas prosimo za potrpljenje in razumevanje. V kolikor boste na naš naslov poslali oglas o izgubljeni ali najdeni živali, ga bomo objavili, vendar lahko pride ob tem do manjšega zamika. V primeru, da se izgubili psa ali muco, vam svetujemo, da postopate na način, ki je opisan tukaj, prav tako prosimo, da svoje sporočile pošljete tudi na druge naslove (zavetišča, društva za zaščito živali, radijske postaje, veterinarske ambulante...).

  

Veseli bomo, če boste poklikali po našem spletnem portalu, na katerem najdete ogromno zabavnega, zanimivega in poučnega branja!

 

KMALU 10. ROJSTNI DAN PORTALA PES MOJ PRIJATELJ

 

Najbolj priljubljeni spletni portal ljubiteljev živali Pes moj prijatelj bo konec avgusta upihnil 10. svečko. Portal z največjim arhivom vsebin je nastal poleti leta 2009, najprej sicer kot Facebook stran, ki je kmalu dobila "resnega" bratca v obliki portala, na katerem se trenutno nahajate.

 

NAŠA ZAVEZA!

 

V času, ko mnogi, tudi pasji portali postajajo plačljivi, članki pa "zakljenjeni" za branje tistim, ki za uporabo ne plačajo, vam v uredništvu portala Pes moj prijatelj dajemo zavezo, da bo ta stran tudi v prihodnje polna bogatih vsebin, ki bodo na voljo brezplačno. Nobenih naročnin, nobenih plačljivih člankov! Zgolj prostovoljno vključevanje v dobrodelne akcije, s katerimi pomagamo živalim pri nas in v tujini! In zavezujemo se, da bo akcij tudi v prihodnje veliko.

 

REKORDNI OBISK PORTALA

 

Najbolj priljubljeni portal ljubiteljev živali Pes moj prijatelj je letu 2019 zabeležil rekordni obisk spletnega mesta. Portal ima mesečno do 200.000 ogledov, s približno 120.000 različnimi bralci. V skoraj desetih letih delovanja je postal del vsakodnevnega življenja in informiranja skrbnikov psov in drugih ljubiteljev živali. Je edini povsem brezplačni pasji spletni portal v Sloveniji, ki dnevno objavlja ažurne novice s področja zaščite živali, avtorske reportaže, intervjuje s področja živalovarstva in psov. Ozaveščevalne vsebine so plod tesnega sodelovanja z veterinarji, društvi za zaščito živali, zavetišči in ostalimi strokovnjaki s tega področja. 

  

Vabljeni k branju in sodelovanju tudi v prihodnje!

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.