05.12.2018

Pet psov v Perunu išče ali bo iskalo dom!

Če razmišljate o tem, da bi svoj dom pripeljali psa ali mačko, dobro razmislite tudi o tem, kaj prihod živali prinaša v vaše življenje. Odgovorno skrbništvo živali zahteva čas, znanje in tudi denar za kvalitetno hrano in morebitne veterinarske stroške. O tem podrobno pišemo tudi na našem portalu. Če razmišljate o posvojitvi psa ali mačke iz zavetišča, se ozrite po petnajstih slovenskih zavetiščih, morda boste ravno v enem od njih našli izvrstnega kosmatega sopotnika na (praviloma) štirih tacah zase, posvojeni živali pa boste spremenili življenje na bolje v vseh pogledih. Psi iz zavetišč so socializirani, veterinarsko urejeni, cepljeni in čipirani. Psice iz vseh zavetišč so sterilizirane, pse pa nekatera zavetišča kastrirajo, nekatera ne. Mačke pa iz vseh zavetišč posvojite sterilizirane oz. kastrirane.

V zavetišču PERUN (Blejska Dobrava), imajo na današnji dan za oddajo dva psa, ki sta objavljena na njihovi spletni strani.


Petletni doberman THOR je bil s strani lastnika oddan v zavetišče od koder išče novega ustreznega skrbnika.
 


V zavetišču se nahaja tudi psička, stara cca 6 – 8 mesecev, najdena za Savo pri betonarni na Hrušici (spodnji Plavž-Hrušica). Je črne barve, dolgodlaka, z belo liso na prsih. Če jo kdo pogreša, naj pokliče v zavetišče, sicer bo kmalu iskala nov dom.

 V zavetišče so sprejeli tudi tri psičke, mladičke, stare približno tri mesece, najdene na lokaciji Kokrica.

 


Za več informacij o psih, ki se nahajajo v zavetišču Perun, kontaktirajte zavetišče na telefonsko številko 041 666 187.

 

Naslov: Blejska Dobrava 160, 4273 Blejska Dobrava

Kontakti: 041 666 187 in 040 583 231, info@perun.si 

Spletna stran in Kako do zavetišča


Oddaja živali je možna med tednom od 10h do 16h, ter v soboto od 9h do 11h. Če je mogoče, se predhodno najavite po telefonu 041 666 187 – Brane Pirc.

Posvajajte odgovorno in po tehtnem premisleku. Glede na bližajoče se praznike še opozorilo – ŽIVAL NI DARILO!

 

Foto: Zavetišče Perun

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.