01.03.2024

Po več kot letu dni našli pomeranca Čarlija

Pred več kot letom dni, natančno 8. januarja 2023 smo tudi na portalu, ki ga prebirate objavili obvestilo o ukradenem pomerancu Čarliju. Njegovi skrbniki so bili prepričani, da so jim psa ukradli in so tudi razpisali bogato nagrado za najditelja. Prebivalci domače Otavice so menili, da so psa pojedle lisice.

 

V iskanje Čarlija se je vključilo tudi Združenje K9 za iskanje pogrešanih živali in ljudi, ki so psa iskali s tremi njihovimi psi. Kot so zapisali na družbenih omrežjih, so jih vsi psi pripeljali na isto točko in tam zaključili. Prepričani so bili, da pes na tej točki ni umrl ampak je bil pobran in odpeljan stran brez sledu.  

 

Domači se niso vdali in so Čarlija iskali tudi s pomočjo drona, vendar kljub natančnemu pregledu širšega območja, Čarlija niso našli.

 

Po več kot letu iskanja, so jim včeraj polepšali dan (leto, življenje) Koprski policisti, ki so jih obvestili, da so našli njihovega Čarlija. Kje in kako je pes preživel celo leto verjetno nikoli ne bomo izvedeli, pomembno pa je, da se je vrnil k domačim, ki so seveda presrečni.     

 

Kot so še zapisali pri Združenju K9 za iskanje pogrešanih živali in ljudi so veseli včerajšnje najdbe Čarlija, ki je potrdila, da so imeli prav, ko so trdili, da je kuža še živ in hkrati zelo besni na ljudi, ki si drznejo ukrasti družinske člane.  

 

Fotografije: Družbena omrežja 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.