09.02.2024

Ponovno srečanje pasjega brata in sestre po 14 letih

Po spletu naključij, sta se pasji brat Buddy in sestra Chance, ločena pred 14 leti po posvojitvi iz zavetišča, nepričakovano ponovno srečala v Angliji.

 

Med vsakodnevnim sprehodom po parku v Eveshamu je Buddy srečal psičko Chance, s katero sta začela takoj igrati. Skrbnici psov sta začeli klepetati in pogovor je nanesel, da sta psa iste starosti in oba posvojenčka iz istega zavetišča. Na koncu sta ugotovile, da sta psa iz istega legla.

 

Skrbnici sta po srečanju sklenile, da se bosta po novem pasja »bratca« več družila in skupaj praznovala tudi rojstne dni, saj sta skoraj 14 let živela zelo blizu in nista vedela en za drugega.  

 

Povzeto po Dogtime

Fotografija je simbolična: Dreamstime

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.