01.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Ponujamo samo tisto, v kar brezpogojno verjamemo!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


DOGMANIA je družinsko podjetje, katerega člani smo preko dolgoletnih izkušenj dosegli visok nivo znanja in poznavanja nege, oskrbe in potreb naših hišnih ljubljencev. Odlikuje nas 30-letna tradicija delovanja na področju kinologije.

Izkušnje smo si nabirali tako pri vzgoji, vzreji, kot tudi pri razstavljanju psov, delu v specializiranih trgovinah z malimi živalmi in v veterinarski ambulanti. Vsa ta leta izkušenj in ljubezen do psov, so nas pripeljale do želje, da bi se na našem tržišču prodajali izdelki, ki bi v največji meri zadostili potrebam ljubljencev in njihovih lastnikov. Tako je naša strast in manija postala DOGMANIA in končno smo se leta 2010 odločili za svojo samostojno poklicno pot. Pri odločanju o naboru artiklov so nam v največjo pomoč prav naši hišni ljubljenci, saj edino tisto, kar je najboljše za njih, zaseda prostor v naši poslovalnici. Naše vodilo je, da ne prodajamo izdelkov velikih korporacij in multinacionalk, ki na prvo mesto postavljajo zaslužek pred kvaliteto. Zato od vsega začetka prodajamo artikle v katere 100 % verjamemo in jih tudi sami uporabljamo.


Trenutno naš SALON za nego psov zaradi državnega odloka in razmer s korona virusom ne obratuje.

Naša Poslovalnica v Grosupljem pa posluje s skrajšanim urnikom in sicer od ponedeljka do petka: od 9-13, sobote od 9-12. Tam vas čaka ogromno izdelkov na 150m2. Ne samo za pse in mačke, temveč tudi za glodavce, ptice, akvaristiko in nekaj teraristike. Naša spletna trgovina posluje normalno in se trudimo, da so vsi naročeni artikli na vašem domu že naslednji dan. Lahko vam naročeno tudi osebno dostavimo v krajih Ljubljana – Grosuplje – Ivančna Gorica.Dogmania je tudi na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.