01.02.2019

Prava pasja herojka rešila življenje male deklice!

Psi so res naši najboljši prijatelji, nemalokrat pa celo pravi heroji. Ena takšnih je tudi psička Sasha, ki je lani junija pred ognjem rešila 7-mesečno deklico. Zgodilo se je v kraju Stockton, v Kaliforniji, ZDA. Ko se je požar s sosednje hiše širil še na domovanje Latane Chai, je bila pitbullka Sasha tista, ki je njeno malo dojenčico rešila krute usode.

 

Takoj, ko je Latana odprla vrata, je Sasha stekla mimo nje, naravnost v sobo, kjer je spala Latanina hčerka. Še preden je sama prišla do otroške sobe, je psička že hitela proti izhodu, v gobčku pa nosila malo deklico in jo nosila na varno pred ognjenimi zublji. »Stekla sem v otroško sobo in zagledala Sasho, kako je držala mojega otroka za plenico in jo poskušala odvleči na varno,« je dogodek opisala Latana.

 

 

Več si lahko pogledate v videu:

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.