05.02.2019

Pretekla 30 kilometrov maratona z izgubljenim psom

Tekačica Khemjira Klongsanun je na zadnjem maratonu med tekom ob progi opazila izgubljenega psička. Ženska se je ustavila, ga vzela v naročje in z njim pretekla še 30 kilometrov.

 

 

"Zdelo se mi je, da je mali psiček izgubljen. V okolici ni bilo nobene hiše, nobenega drugega psa, ničesar. Vzela sem ga s seboj, da ne bi bil v nevarnosti," je povedala Khemjira.

 

 

"Tek s psom je bil velik izziv. Vsekakor je bilo vse skupaj veliko bolj naporno, ampak zdi se mi, da sem ravnala pravilno," je še dodala. 43-letnica je po maratonu poskušala poiskati skrbnika tega mladiča, a neuspešno. Zato se je odločila, da mu dom ponudi kar sama.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.