02.01.2013

Psu potisnili petardo v gobček!

V bližini Pule se je dan pred silvestrovim zgodila krutost brez primere. Za zdaj še neznana oseba je namreč prižgano petardo potisnila v gobček 8-letnega mešanca z nemškim ovčarjem. Zaradi hudih poškodb, ki so nastale po eksploziji so morali psa pri veterinarju uspavati in ga na ta način odrešiti grozovitih muk. "V svoji karieri sem doživel že vse, za primer pa je res nekaj groznega, ne morem verjeti," je bil šokiran veterinar Stjepan Kočar, ki je primer takoj prijavil policistom.

 

"Pes je bil zelo umirjen, prava pasja dušica," pa je povedal sin 90-letne skrbnice psa Miška. "Nikoli ni bil agresiven, zato mi res ni jasno, zakaj bi mu nekdo želel kaj slabega," je zaključil pretresen Luciano Zaharija.

 

Vir: Glas Istre

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.