20.03.2019

Slovenija dobiva novo verigo trgovin za male živali!

Poročali smo že, da so konec februarja v Sloveniji zaprli še zadnje trgovine Zootic. Po 25 letih je družba Vetpet, ki je lastnica blagovne znamke Zootic, pristala v stečaju. Mnogi skrbniki živali so novico sprejeli z obžalovanjem, do nedavnega pa se ni vedelo, kaj se bo na lokacijah, kjer je deloval Zootic, pravzaprav zgodilo.

 

Odgovor smo dobili v zadnjih dneh. Na nekaterih lokacijah, kjer je do nedavnega obratoval Zootic, so police spet polne. Obratovati je namreč pričela veriga trgovin Arm, in sicer na Ptuju (nova lokacija), v Murski Soboti in v Cityparku v Ljubljani. V nekaj dneh bodo trgovino odprli tudi v Kopru, sledili bodo še drugi kraji. Podjetje je na trgu sicer prisotno že dolga leta, a je do sedaj kupce razveseljevalo le na Ptuju. "Razveselimo vas lahko tudi z novico, da boste pri njih dobili celotno ponudbo, kot je bila v trgovinah Zootic in še veliko več," pišejo na Facebook strani Zootica, ki še vedno deluje.

 

(fotografija je simbolična, vir: Shutterstock)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.