22.10.2018

Spoznajte neverjetnega pasjega drsalca

Spoznajte neverjetnega pasjega drsalca, ki preživlja dneve na drsališču, po tem ko je bil rešen pred evtanazijo. 5-letni labradorec Benny se je naučil drsati leto po tem, ko ga je posvojila nekdanja trenerka, 56-letna Cheryl Del Sangro. Nadobuden kuža se je sam podal na led za svojo skrbnico, in izkazalo se je, da ob tem neizmerno uživa!  Zato se je Cheryl odločila, da ga vzame pod svoje trenersko okrilje. Na pokritem drsališču v Las Vegasu trenirata dvakrat mesečno, za Bennyja pa je celo izdelala posebne drsalke, katere nosi le na sprednjih tačkah, medtem ko ima zadnje bose, saj mu tako bolje služijo za oprijem in ravnotežje.

 

 

Talentirani kosmatinec je hitro postal zvezda socialnih omrežij, saj je posnetek tega nenavadnega drsalca hitro dosegel 30.000 ogledov na omrežju Facebook. Zakaj, pa si lahko sami pogledate v videu.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.