17.05.2023

Ta vikend - srečanje posvojenčkov Zavetišča Ljubljana

V Zavetišču Ljubljana pripravljajo že 2. srečanje za vse, ki ste v Ljubljanskem zavetišču posvojili zapuščeno žival. Na srečanje, ki bo organizirano na Gmajnicah, to soboto med 13. in 17. uro, ste vabljeni skupaj s svojimi posvojenčki. Namen srečanja je druženje in izmenjava izkušenj posvojiteljev, življenje posvojenih živali po posvojitvi. S srečanjem pa se želijo v Ljubljanskem zavetišču zahvaliti vsem, ki ste zapuščenim živalim dali priložnost za novo življenje.

 

Za vas pripravljajo zanimiv program, od slikanja s posvojenčki, predstavitev osnov agilitya s strani inštruktorice ter preizkus poligona, obisk »šnof poligona«, na katerem boste s psom iskali zanimive vonjave, spoznavanja »Emmett tehnike« za odpravljanje bolečine in nelagodja v telesu do sodelovanja na »boljšaku«, kjer boste v zameno za dobrodelni prispevek lahko dobili nekaj pasje opreme.

 

Vljudno vabljeni.

 

Fotografija: FB Zavetišče Ljubljana

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.