02.10.2019

To soboto odpirajo velik pasji park

V soboto, 5. oktobra, se bo v Arboretumu Volčji Potok odvijal dobrodelni dogodek Koraki za tačke, v organizaciji Zavoda Naš kuža in podjetja Lidl Slovenija. Vse ljubitelje živali pa bo pričakalo tudi eno zelo prijetno presenečenje – prav v soboto, se v Arboretumu odpira pasji park! Slednji bo zagotovo razveselil vse živaloljubce, še posebno pa skrbnike psov, ki s svojimi kosmatimi prijatelji radi zahajajo v naravo.

Za ureditev pasjega parka so se odločili na pobudo in vse večje povpraševanje obiskovalcev. Lani je Arboretum, v spremstvu svojih skrbnikov, obiskalo kar 3761 psov, zato bo ta pridobitev zelo dobrodošla. Park se bo raztezal na površini več kot 1000 kvadratnih metrov, v njem pa ne bo manjkalo klopi in smetnjakov, namestili pa bodo tudi ovire za pasje aktivnosti. Namenjen bo druženju, spoznavanju in socializaciji tako psov kot njihovih skrbnikov.Foto: Arboretum Volčji Potok (fotografija je simbolična)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.