18.03.2021

Tragedija v Mengšu: Osemletnica se je približala psu na verigi

Policisti so bili včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni, da je v Mengšu pes napadel otroka. Po do sedaj zbranih obvestilih se je osemletnica na dvorišču stanovanjske hiše približala večjemu psu, ki je bil privezan z verigo, vrata na vhodu dvorišča pa so bila odprta. Pes je deklico napadel in ogrizel, ta pa je kasneje zaradi poškodb na kraju umrla, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Šlo naj bi za psa mešanca med rotvajlerjem in nemškim ovčarjem, ki ni bil v registru nevarnih psov. Na kraju je bila veterinarska inšpektorica, ki je odredila odvzem psa. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.