21.09.2020

Trije brezdomčki so postali "modeli" za en dan! IŠČEJO DOM!V okviru dobrodelno-ozaveščevalnega projekta Srce za tačke, ki ga letos že četrto leto pripravljamo z Lidlom Slovenija, spoznavamo tudi zgodbe živali iz domačih zavetišč. Ob sredah in petkih tako posebno mesto namenjamo psom in mucam, ki v zavetiščih na svoj topel dom čakajo že predolgo časa ali imajo za seboj prav posebno zgodbo.

Na današnji ponedeljek pa vam predstavljamo tudi tri živali, ki so tako prikupno pozirale fotografinji Tei Nagode, ki v zavetiščih prostovoljno fotografira njihove varovance. "Trenutno nimamo nobenega kužka ali muce ki je bili pri nas dlje časa, zato pošiljam dokaj "nove" varovance," nam je povedal Matic Lenko iz zavetišča. Prepričani smo, da bomo naslednjim "modelom" kmalu našli nove domove. Za vse informacije lahko kontaktirate Zavetišče Zonzani, živali pa so na ogled po predhodnem dogovoru.


LAN je 2 leti star črn dolgodlaki lepotec izjemnega fokusa in poslušnosti. Je zelo previden/nežen in vodljiv. Zanj iščejo lastnika, ki ga bo dobro zaposlil in popolnoma izkoristil vse njegove prej naštete lastnosti.

KAN je košati lepotec, mirne narave. Kjer je bil najden, je bil tudi preganjan in ustrahovan zato je malo previden pri novih ljudeh. Glede na njegovih rosnih 1,5 let želi na trenutke biti "glavni", zato zanj iščejo malce avtoritativnega lastnika.

NODI je tigrast 4 mesece star mačkon, ki neprestano išče pozornost, vse kar mu manjka je družba, zato zanj iščejo nekoga, ki bo imel veliko časa, da Nodiju ne bo dolgčas.


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.