10.01.2013

Ustreljeni kuža čudežno preživel

Prebivalci teksaškega mesta Conroe so našli večjo črno vrečo, v kateri je bil okrvavljen pes. Ta je kasneje še naredil nekaj korakov, nato pa se zgrudil. Pokazalo se je, da je bil pes po imenu Buck večkrat ustreljen z zračno puško. Naboje je imel v očeh, ustih, vratu in ramah, ker so ga pustili zunaj tudi ponoči, pa je bil tudi podhlajen. 

 

Kuža je čudežno ostal živ, zahvaljujoč lokalnemu veterinarju, ki pa za zdaj še ne more napovedati, kaj bo z njegovim vidom, saj nabojev iz njegovih oči niso mogli odstraniti. Bucka je posvojila Tami Augustyn, ki je na Facebooku odprla tudi posebno stran (KLIK), s pomočjo katere zbira denar za plačilo stroškov zdravljenja.

 

Policisti sicer primer še preiskujejo. Augustynova pa bo tistemu, ki bo izdal informacijo, s katero bodo aretirali odgovorne, podarila nagrado.

 

 

Foto: Facebook skupina Tami Augustyn

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.