27.10.2019

V Mariboru zastrupljen pes - gre za politični motiv?

Uporabnike socialnih omrežij danes pretresa zapis Mariborčanke Anite Kralj. "Najin, šele 7-mesečni rodovniški aljaški malamut, je danes podlegel hudemu strupu, s katerim ga je nekdo v preteklih 24 ali več urah zastrupil. Storilec zelo dobro pozna našo lokacijo, hišo in vrt, v katerem se je kuža nahajal, in tudi to, da nas v petek ni bilo doma, saj smo z dekleti Vox Angelice prepevale predsedniku države. Prepričana sem, da je občan naše občine," piše Anita."Ker je sosledje dogodkov preteklega tedna v zelo nenavadnem naključju, z možem ne izključujeva dejstva, da je lahko šlo tudi za politični motiv. A to delo bo bolje opravila policija in s tem povezani organi", nadaljuje Kraljeva in svojemu pasjemu prijatelju posveča naslednje besede: "Dragi Sky! Nase si prevzel breme sovraštva, ki je bilo več kot očitno namenjeno nama. Storilec je takšna reva, da si ni upal priti na Prisojno ul. 10 in povedati na štiri oči kaj in predvsem kdo ga moti. Hvala ti, ker si dal življenje za naju! Naj ti bo lepo tam za mavrico, midva pa ti obljubiva, da bova naredila vse, da najdeva tistega, ki ti je to storil. Za vedno boš najin ljubi Sky-jek ... najin medo!!!"

Anita prosi za deljenje objave. Vsi, ki bi karkoli vedeli o podrobnostih dogodka naj o tem obvestijo Policijo ali Anito Kralj.

Foto: FB Anite Kralj

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.